Healing

Healing er at skabe balance. Healing er også at få energie. En healing kan også være forebyggende.

Jeg healer på forskellige måder, alt afhængig efter hvad, der er det rigtige for dig.
Der er forskellige måder at gøre det på, jeg laver en chackra healing, hvor jeg giver energi til hvert enkelt chackra. De enkelte chackraer bliver renset og justeret. Der frigives stagneret energi, som gør at din energi kommer til at flyde mere frit, det giver på sigt mere energi til dig.
Dvs hvis et af dine energihjul har den forkerte hastighed går det ud over andre chackraer. Her skal det lige siges at jeg ikke rører ved dig, men arbejder i din aura ca 20 cm over kroppen. Sidst jeg lavede en healing på denne måde, fik jeg vist at personen var ledløs og ude af balance. Jeg mærker det ved bare at stå foran klienten. Energierne blev rettet op og klienten kom i balance, og kunne mærke en forbedring efter behandlingen med det samme.
Det giver klienten energien tilbage.

Andre gange træder jeg til side og lader englene arbejde, her har jeg fået at vide af Englene at de har brug for en jordbunden energi. Det forstår jeg på den måde, at vi som mennesker har en lavere vibration end englene. Så jeg bliver broen imellem englene og mennesket.

Ofte er det en kombination imellem begge dele.
 
 
 
Ann Jakobsen | Stubdrupvej 22B, 6000 Kolding  | Tlf.: +45 20 18 52 35